En blog om alverden Erhverv Diakonisse: erhvervslejemål på Frederiksberg

Diakonisse: erhvervslejemål på Frederiksberg


Tak fordi I er kommet her forbi i dag. Jeg vil tale om et erhvervslejemål på Frederiksberg, som er i mega flotte lokaler, så hvis I står og skal flytte virksomheden

Hej bloggen! Tak fordi I er kommet her forbi i dag. Jeg vil tale om et erhvervslejemål på Frederiksberg, som er i mega flotte lokaler, så hvis I står og skal flytte virksomheden, synes jeg klart, at I bør læse med her i dag.

Har du brug for et nyt kontor? Læs med om erhvervslejemål på Frederiksberg

Det er ikke så tit, at jeg taler om erhvervslejemål herinde på bloggen, men det er rent faktisk det, som det skal handle om i dag. I dag her på bloggen skal vi nemlig tale om erhvervslejemål på Frederiksberg. Det er en virkelig prominent del af storbyen København og klart et sted, som er attraktiv for virksomheder at have som beliggenhed. Her på Frederiksberg ligger Diakonissestiftelsen, som er den førende udlejer inden for erhvervslokaler på Frederiksberg. Det er samtidig en skole, men de har altså plads til mange virksomheder i de smukke, gamle lokaler. Det huser rigtig mange indenfor sundhedsbranchen, som er super glade for at være i deres lokaler. Nu siger jeg gamle lokaler, men det er altså sådan, at disse lokaler er blevet renoveret, og nu står smukt i moderne rammer, men med bevarelse af de ældre detaljer såsom stuk, gulv og flotte paneler. Dette erhvervslejemål på Frederiksberg har en stor portefølje af erhvervslejemål fordelt ud i alle deres lokaler. Det er nemlig nogle store bygninger, og kan derfor huser mange. De har mange års erfaring og yder ekspertise  inden for det sundhedsfaglige område med udlejning til organisationer, privatpraktiserende speciallæger, psykologer, speciallægecenter, ultra- og røntgenklinik. Er det noget for dig? Så læs med nedenfor.

Tror du, at det kunne være noget for dig?

Det kan være, at jeres virksomhed alligevel står overfor en flytning, så bør I overveje dette sted. Frederiksberg helt sikker noget for dig, hvis du er bare nogenlunde kendt i København. Det er let at komme hertil, der er smukt og naturen er lige i baghaven med Frederiksberg Have. Her kan dine medarbejdere nyde deres frokost eller en gåtur til og fra arbejde. Det andet gode ved dette erhvervslejemål på Frederiksberg er, at du kommer til at være tæt på mange andre virksomheder, som laver noget i samme felt som dig og din virksomhed.

Lidt detaljer

Der er omkring 60 erhvervslejemål i mange størrelser, fra 10 til 1.500 kvm., og til mange behov og typer af virksomheder. Der er også konference og mødelokaler, fælles reception, kantine samt kopi- og printrum. Det med at have fælles kantine kan virkelig noget.

Læs mere her.