En blog om alverden Bil Er du professionel? Så find dig selv en boogietrailer!

Er du professionel? Så find dig selv en boogietrailer!Hvis du står i erhvervslivet og mangler en trailer der kan hjælpe dig, som en solid og troværdig samarbejdspartner så kan en Brenderup boogietrailer være lige noget for dig!

Lige meget hvilken branche du er i så har Kondal Trailer Center en boogietrailer til dig! 

På deres webshop kan du blandt andet finde en boogietrailer i modellen: Brenderup 3251 ST (serie 2000), enten som 750 kg uden bremser, eller som 1300 kg med bremser. 

Denne specifikke boogietrailer er højtbygget og har dermed også fire nedfældige sider, der også kan tages helt af, hvis dette er et behov. Der findes også en masse tilbehør og udstyr til denne boogietrailer, dette inkludere også ekstra sider til traileren, netsider og en høj presenning så du er klar til transport.

Find den rigtige boogietrailer og serie til dig!

Kondal Trailer Center har tre forskellige serier, serie 2000, serie 4000 og serie 5000. Serie 4000, tilføjer værdi efter funktionalitet og giver utallige muligheder for professionelle som gør brug af en boogietrailer i deres dagligdag. Man ser ofte at en serie 4000, bliver brugt som en håndværker trailer. Boogietraileren til hånværkere har et kraftigt stel og en fast bundramme samt en solid undervogn. I denne serie er der blevet tænkt på selv de mindste detaljer, og dermed også blevet tillagt et stort hav af ekstra udstyr som der kan tilkøbes. 

Hvis du skal køre med et ekstra tungt læs er det måske Serie 5000 du skal have fat i. Da den nemlig er ekstra stærkt konstrueret, og kan også laves om til en platformtrailer. Så den har utrolig mange muligheder. 

Så kig forbi din nærmeste Kondal Trailer Center og kig på din næste boogietrailer der bliver tilpasset lige efter dit behov, og hverdagsbrug. Hvis du mangler råd og vejledning, har de eksperter til stede til at hjælpe dig!