En blog om alverden Virksomhed Frokostordning i København: Smag af kvalitet

Frokostordning i København: Smag af kvalitetEr du træt af vintermørket? Glæder du dig til at gå på juleferie og få en velfortjent pause fra arbejdet? Med en frokostordning i København kan du godt glæde dig til at vende tilbage i januar måned. En varieret og lækker frokostbuffet er nemlig lige, hvad din virksomhed har brug for for at få den bedste start på det nye år.

Forkæl virksomheden med en frokostordning i København

En frokostpause kan gøre underværker for virksomhedens effektivitet. Her kan medarbejdere koble af for et øjeblik og blive klar til resten af dagen. Ved at indføre en frokostordning i din virksomhed, får alle noget at se frem til. Ikke nok med at I får en masse ny energi, så giver den fælles frokost jer også noget at være sammen om. Så kan I godt pakke de lunkne madpakker væk og glæde jer til, når professionelle kokke kreerer kvalitetsfrokost!

Hvad er der på menuen?

En frokostordning fra Nordic Catering er altid nærende, lækker og varieret. Det betyder, at I kan se frem til nye retter hver eneste dag. I får bl.a. to forskellige salater med hjemmerørt dressing, en varm ret, friskbagt brød og flere slags pålæg. Hver torsdag bliver I desuden forkælet med dagens kage. Maden laves altid af de bedste råvarer. Det betyder bl.a., at Nordic Catering laver mad efter årstiderne. På den måde sikrer de sig, at råvarerne altid er så friske og fulde af smag som muligt.

Derfor skal du vælge denne frokostordning i København

Når du beslutter dig for, at virksomheden skal have en frokostordning er det ikke ligegyldigt, hvilken du vælger. Som jeg har nævnt, leverer Nordic Catering en frokostordning af højeste kvalitet, men der er faktisk endnu flere fordele ved at vælge dem. Se bare her.

  1. Kunden i fokus: Nordic Catering tager altid udgangspunkt i dine ønsker og laver skræddersyede frokostløsninger til din virksomhed.
  2. Service i top: Det er ikke kun maden, der skal være god. Det skal servicen også. Derfor bliver frokosten altid leveret til tiden og af den samme af chauffør.
  3. Samvittigheden på plads: Der er en del etik forbundet med at lave en frokostbuffet. Derfor bestræber Nordic Catering sig på at mindske madspild. En god frokostordning kan nemlig sagtens forenes med god samvittighed, hvis bare man tænker sig om og tager hensyn til miljøet.

Skal Nordic Catering levere din frokostordning? Så bestil på deres hjemmeside.