En blog om alverden Ejendom Hvad er energiberegning egentlig?

Hvad er energiberegning egentlig?


Det skal handle om huse og energiberegning i dag her på bloggen, så velkommen tilbage og jeg håber at I vil læse med.

Hej alle sammen. Det skal handle om huse og energiberegning i dag her på bloggen, og derfor er jeg rigtig glad for, at I er kommet herind i dag. Velkommen tilbage!! Jeg glæder mig til at fortælle jer en masse om det emne, som vi skal tale om i dag. Lad os komme igang.

Energiberegning: hvordan foretages dette?

Jeg er glad for i dag at kunne tage om bolig, for det synes jeg er mega sjovt. Så det skal handle om energiberegning herinde i dag. Jeg vil komme ind på, hvad det er og hvad det bruges til. Har du et hus, hvor du godt kunne tænke dig at renovere badeværelse eller rive nogle vægge ned? Eller vil du bygge helt nyt? Det er helt lige meget, hvordan du har et forhold til et hus. Energiberegningerne skal være 100 % i orden. Og hvorfor er det så? Grunden til dette er, at en energiberegning bruges som grundlag for energibehov, ventilation, opvarmning m.m. Jeg har været kunde hos det firma, som jeg gerne vil sætte fokus på i dag. Da jeg byggede nyt hus med min familie. De er SÅ dygtige! Og det er dem, som jeg vil tale om nedenfor. Læs med.

Statiske beregninger m.m.

Det firma, som jeg i dag taler om kan både regne mere statiske beregninger, og så kan de lave de her energiberegninger. Og det er netop energiberegninger, som jeg vil tale om i dag. De regner energi og varmetab ud ved nybyg og renovation, så man er sikker på, at bygningen er miljøvenlig. Det er jeg så glad for at være sikker på, at vores hus er. Det skal ikke være sådan, at varmen fiser ud og du derfor bruger meget mere energi i huset, end du burde. Så står du overfor at købe et hus, som du gerne vil renovere, eller skal du måske bygge nyt hus i fremtiden, så synes jeg virkelig, at du skal tage kontakt det dette firma. Jeg synes, at de gav god service, de var rare og forklarende, og så var det slet ikke dyrt. Jeg har linket til deres hjemmeside længere oppe i denne blogpost, som jeg synes giver et rigtig fint indblik i deres services og hvad du kan få ud af et samarbejde med dem. Jeg håber, at det har været en hjælp og at du får noget ud af deres service.

Du kan også læse mere om bolig lige her på bloggen.