En blog om alverden Indretning og bolig Integrerbar opvaskemaskine er lækker i mit køkken

Integrerbar opvaskemaskine er lækker i mit køkken


integrerbar opvaskemaskine

Jeg har næsten lige fået installeret nyt køkken hjemme hos mig. Ét af kriterierne var at tilføje en integrerbar opvaskemaskine. Ja, faktisk har vi haft det samme kriterie for køle/fryseskabet. Det giver ligesom bare en helhed til booket i køkkenet.

Derfor endte vi med en integrerbar opvaskemaskine

Da vi skulle have nyt køkken, vidste vi at vi kan ville have noget strømlinet. Personligt hader jeg når mit køkken ser rodet ud, og det synes jeg virkelig godt det kan gøre, når der er alt for mange forskellige elementer i det. Derfor valgte vi hele køkkenet i samme tone – en smuk dyb mørkegrå farve. Væggene og lofterne er hvide, og så har vi fået det flotteste sildebens parket. Vores køle/fryseskab samt opvaske har begge fået de samme låger som vores køkkenskabe. Det var derfor vi ville have en integrerbar opvaskemaskine.

Med sådan en kan du nemlig få sat den ønskede låge udenpå, så det passer fint ind i resten af køkkenet. I vores forrige køkken havde vi både opvasker og køleskab stående som de var. Sådan så man tydeligt kunne se hvad det var, og lige så tydeligt se når der kom pletter på det. Alt det er nu gemt væk under den smukke grå farve. Det giver virkelig et meget mere strømlinet udtryk med en integrerbar opvaskemaskine, som er gemt bag låger som er magen til resten af køkkenet. Desuden slipper man for konstant at skulle rengøre og tørre pletter af det rustfrie stål.

Vi investerede i det lækre valg

Da vi skulle have nyt køkken, var det et meget bevidst valg at beklæde alle hvidevarer med låger mage til de køkkenlåger vi havde valgt. Vi vidste bare at vi denne gang ville have det meget rene udtryk, uden køleskab og opvasker som stritter ud i billedet. Det betød selvfølgelig også at vi ikke bare kunne gå ud og vælge et hvilket som helst køleskab og opvaskemaskine. Det tænker man faktisk ikke altid over, men du er nødt til at vælge et køleskab som ikke har en almindelig køleskabslåge. Den fylder nemlig for meget til at du bare kan beklæde den med en køkkenlåge.

Derfor gik vi specifikt efter et sted som tilbød integrerbar opvaskemaskine, køleskab og fryser. Ja, vi endte med at købe et sådan et amerikansk køleskab med to låger, og så have en skabsfryser ved siden af. Før havde vi en kummefryser stående i bryggerset, men jeg synes virkelig det er rart at have fryseren i køkkenet nu. Det er jo der vi bruger den, og man lægger heldigvis ikke mærke til at den er der. Det sammer gør sig gældende for opvaskeren, og det er vi virkelig glade for.