En blog om alverden Indretning og bolig Kender du alle fordelene ved maskinudlejning?

Kender du alle fordelene ved maskinudlejning?


maskinudlejning

Måske er du professionel anlægsgartner eller bare privat havemand? Uanset om du er en del af en virksomhed eller har brug for maskiner til personligt havebrug, så er der mange fordele ved maskinudlejning. Dem kan du alt sammen læse mere om her i blogindlægget.

Sådan sparer du penge med maskinudlejning

Det kan være rart at eje sine egne maskiner. Især hvis det er nogen, man bruger ofte. Som privatperson er der dog en hel del maskiner, som det ikke kan betale sig at købe. De er nemlig alt for dyre i forhold til, at du kun får brugt maskinen den ene gang, du renoverer haven, eller hvad du nu er i gang med. Hvor tit vil du fx benytte en havetromle eller en betonsliber? Køber du maskinerne, skal du samtidig opbevare dem og vedligeholde dem. Selvom anlægsgartnere sandsynligvis får brugt lidt flere maskiner end den almindelige haveejer, så kan der stadig være store udgifter forbundet med at eje maskinerne. Og hvis det er maskiner, der kun sjældent benyttes, så er der altså mange penge at hente hjem ved at leje.

gravko maskinudlejning

Slip for vedligeholdelsen – den klarer Aagaard!

Man skal være forsigtig med store maskiner, ellers kan man komme galt afsted. Derfor er der hos Aagaard obligatoriske tjek af maskinerne, inden de lejes ud til kunderne. På den måde sikrer de sig, at maskinerne fungerer optimalt og ikke bryder sammen undervejs. Det gælder alt deres udlejningsudstyr, så alt lige fra stenriver til generatorer og højtryksrensere er klar til brug.

En fleksibel forhandler

Når du lejer maskiner hos Aagaard maskinudlejning, er du ikke kun garanteret høj sikkerhed, men også god service. Du kan bestille stort set alle maskiner hos dem, og de sidder klar til at svare på spørgsmål, hvis du skulle have nogle. Leder du efter en maskine, som du ikke kan finde, så skal du endelig kontakte dem alligevel. De kan nemlig bestille flere maskiner hjem. Aagaard maskinudlejning har værksted i Brande, hvor alle maskinerne efterses inden brug. Det er vigtigt at være opmærksom på, at du selv skal hente og aflevere maskinen. Hvis du synes, det er besværligt, så husk på, at du til gengæld slipper for selv at udføre servicetjek, vedligeholdelse og bekymre dig om opbevaring.

Du kan derfor med stor fordel bestille maskiner i kataloget på Aagaard Maskinudlejnings hjemmeside. Dér kan du også læse mere om priser og gode tilbud.