En blog om alverden Event Teambuilding er julegaven til din virksomhed!

Teambuilding er julegaven til din virksomhed!


teambuilding

Vil du sige ”god juleferie” med manér? Så skal du arrangere teambuilding for virksomheden i det nye år. Det er det perfekte event at se frem til – og en perfekt måde at starte det nye år ud på. Men hvem har tid til at planlægge teambuilding henover julen og få det klart til januar? Det har AWA! Læs med her, og find jeres næste fælles oplevelse i virksomheden.

AWA planlægger teambuilding for virksomheder

After Work Arrangement (AWA) er et professionelt eventbureau, der elsker at planlægge teambuilding for virksomheder. Sjove aktiviteter skaber nemlig mindeværdige oplevelser og et stærkere sammenhold. Og man bør bestemt ikke undervurdere vigtigheden af glade medarbejdere. Glade medarbejdere er nemlig den bedste forudsætning for en effektiv drift i virksomheden – og der skal i virkeligheden ikke meget til for at skabe denne glæde. Det handler alt sammen om at etablere at godt socialt og fagligt arbejdsmiljø – og det er netop, hvad teambuilding kan gøre.

Mange fordele ved teambuilding

Den smarte engelske term handler i bund og grund om at opbygge et fællesskab i en gruppe, og det er rigtig vigtigt. Når man føler sig som en del af et fællesskab, føler man sig nemlig i højere grad tryg, og det giver mentalt overskud, som kan bruges produktivt i virksomheden. Teambuilding er desuden en smart måde at ryste nye og gamle medarbejdere sammen. Et fællesskab opstår jo ikke ud af ingenting og man kan heller ikke bare sådan komme ind i et fællesskab uden at gøre noget. Man gøre noget – men hvad og hvordan? Det kan ofte være svært at forholde sig til. Heldigvis gør AWA det utrolig let. De tilbyder nemlig at stå for hele arrangementet, så virksomheden kan arbejde på det sociale fællesskab helt uden at bruge ekstra kostbar tid.

Tips til sjove aktiviteter

På AWA’s hjemmeside har de en lang række sjove og spændende forslag til fyraftensaktiviteter for din virksomhed. Der er aktiviteter af forskellig varighed – både til dag og aften. Fx kan I tage på en interaktiv skattejagt i Creative City Challenge eller få sved på panden til en omgang curling. I kan også mærke uhyggen, når I skal opklare en mordgåde i fællesskab – eller måske samarbejde om at undslippe et Escape Room! Mulighederne er flere, end der er plads til her. Men du kan selv se mange flere forslag hos AWA.