En blog om alverden Ejendom Drømme VVS i Rødovre og Storkøbenhavn

Drømme VVS i Rødovre og StorkøbenhavnStår du og skal have lavet blikarbejde? Eller måske er du igang med at renovere, og er nået til at skifte toilet og armatur på badeværelset? I dag på bloggen vil jeg give et tip videre til min drømme VVS’er i Rødovre, som altid kommer mig til undsætning. 

Drømme VVS i Rødovre og Storkøbenhavn kommer mig til undsætning

Det er virkelig ofte, at vi har problemer i vores lejlighed her i København. Vi bor i en gammel herskabslejlighed, som virkelig godt kunne trænge til en opgradering, men vi har valgt at tage det lidt ad gange. Eller det har vores økonomi. Så vi har ofte nogle vandrør, som sprænger eller et toilet, som skal fikses. Min mand fandt hurtigt et VVS firma i Rødovre, da vi flyttede ind for 1 år siden. Dem har vi ringet til 5-6 gange i løbet af 2018. Vi kender dem nærmest nu. De kommer altid hurtigt, og de er super søde og fantastisk dygtige. Sidst VVS’eren kom på besøg, var det dog fordi, at vi ville havde et tilbud på at få skiftet vores toilet og armatur på badeværelset samt i køkkenet. Det kunne de sagtens hjælpe os med, og vi fik en mega god pris i forhold til, at vi bor i hovedstaden.

Jeg kan virkelig anbefale dem

Jeg kom til at tale med en af VVS’erne fra firmaet i Rødovre om, at jeg kører denne blog, hvor jeg ofte giver tips videre i bolig og livsstilskategorien, så han sagde lidt i sjov, at jeg da skulle tage at skrive om dem, nu hvor vi ringede til dem i tide og utide. Og det har han jo ret i. Det er virkelig en anbefaling, som jeg kan stå inde for, så hvorfor ikke tippe videre? Hedegaard VVS laver alt lige fra blikarbejde (som for eksempel et tag), til toilet og armatur og et sprunget vandrør, til energioptimering af varmeanlæg samt at fikse et stoppet afløb. Det er din handyman i Rødovre.

Hvis du er interesseret i, at læse om flere tips og tricks til din bolig, så bør du læse vores blogindlæg her, om hvorfor trykprøvning er relevant, hvem der laver blowerdoor tests, og om det er pengene værd? Og så vil jeg bare sige rigtig glædelig jul fra vores familie til din. Jeg håber du får lige det, som du ønskede dig, samt kan tilbringe den med dem, du elsker.

Glædelig jul og godt nytår!