En blog om alverden Biler Flexleasing beregner: Kan man beregne afgiften?

Flexleasing beregner: Kan man beregne afgiften?


flexleasing beregner

Er du ved at undersøge, om flexleasing kan betale sig for dig? Hvis du søger rundt på nettet, er du helt sikkert faldet over det, der hedder en flexleasing beregner. Det lyder jo smart, at den bare kan regne prisen ud med det samme. Men her skal du passe på. Flexleasing beregnere er nemlig langt fra præcise. Hvad skal du så gøre? Læs med i dette blogindlæg, og få et meget bedre alternativ.

Pas på flexleasing beregnere

Det lyder fristende med en flexleasing beregner, der kan udregne den samlede pris for en bil. Det er der også mange, der lokkes af. Sandheden er dog, at mange af de beregnere, du finder rundt om på nettet, er upræcise og misvisende. Deres bud er nemlig slet ikke realistiske, og så kan du nemt blive snydt til at tro, at du har fundet et godt tilbud.

Det er kompliceret

Kort sagt er det ret kompliceret at beregne de samlede udgifter i en flexleaset bil. Når man flexleaser, afbetaler man registreringsafgiften i rater hver måned. Men afgiften afhænger af mange forskellige ting. Det gælder fx årgang, antal kørte kilometer, men også farve, udstyr, og hvilken stand bilen er i. Afgiften kan derfor ikke bare sådan udregnes med en simpel beregner på nettet. Det bliver derfor hurtigt noget gætværk, når du søger rundt på nettet. Men der er selvfølgelig en løsning!

Flexleasing beregner? Det skal du gøre i stedet

Vil du gerne have et seriøst bud på, hvad en flexleaset bil koster? Så drop flexleasing beregnerne. De er simpelthen kun til for at lokke dig ind i dårlige tilbud. Du bør altid bruge din kritiske sans, og når noget lyder for godt til at være sandt – så er det det desværre ofte.

På Special Cars’ hjemmeside kan du se priseksempler på forskellige flexleasede biler. Ved at sammenligne de priser, kan du få et indblik i, hvad det cirka vil koste med en lignende bil. Det er en meget bedre måde, fordi du her får nogle realistiske bud. En anden mulighed er også at kontakte Special Cars direkte. Så får du et svar, du kan stole på.

Prøv det nu!

Det skader aldrig at undersøge sagen, inden man springer ud i det. Besøg Special Cars’ hjemmeside i dag, og bliv meget klogere på økonomien i flexleasing. Du kan også se, hvilke biler, du har mulighed for at flexlease eller læse mere om deres leasingformer.