En blog om alverden Ejendom Fordelene ved polyurethan-gulve

Fordelene ved polyurethan-gulvePolyurethangulve er et fantastisk produkt, fordi de holder så længe og ser fantastiske ud. Polyurethan har eksisteret i mange år, men det har udviklet sig i løbet af det sidste årti og er blevet endnu bedre end tidligere. Polyurethangulve beskytter ikke kun dine gulve mod ridser og vandskader, men giver også en behagelig overflade, der holder i mange år fremover. Polyurethangulve kan installeres næsten overalt i dit hjem eller på dit kontor – også i områder med høj fugtighed som badeværelser og køkkener! Polyurethan fås med forskellige teksturer, farver, glans, tykkelser, belægninger – der er masser af muligheder, når du vælger polyurethan som din nye gulvbelægning!

Polyurethan er et holdbart og let at rengøre gulvmateriale

Polyurethangulve er holdbare, fordi de kan modstå alt, hvad dit hjem kan udsætte dem for. Polyurethan er beskyttet af en hård polyurethan-topcoat, der forhindrer ridser og slid. Polyurethan kan også installeres på enhver type undergulv – uanset om det er beton, træ eller endda fliser! Polyurethan er også meget let at rengøre – brug blot vand og sæbe, så det vil holde det som nyt i mange år fremover. Polyurethangulve kan tåle fugt bedre end de fleste andre skummaterialer, så du behøver ikke at bekymre dig om, at det bøjer eller krymper. Polyurethangulve er også mere miljøvenlige end mange andre typer skum takket være deres genanvendelige materialer!

Det er modstandsdygtigt over for de fleste husholdningsudslip og kemikalier

Polyurethangulve er modstandsdygtige over for husholdningskemikalier og spild. Polyurethan er kemisk resistent, så du behøver ikke at bekymre dig om ting som neglelak eller rødvin, der efterlader pletter på dit nye gulv! Polyurethan er også modstandsdygtigt over for de fleste almindelige husholdningskemikalier – selv blegemiddel skader det ikke! Polyurethan kan installeres praktisk talt overalt i dit hjem, herunder i køkkener, badeværelser og indgangspartier, hvor der er meget fugt. Polyurethans ikke-absorberende egenskaber gør det til et ideelt valg til områder med høj luftfugtighed, hvor der er tendens til at se meget stående vand i løbet af dagen.

Det kan installeres i køkkener, badeværelser, stuer, soveværelser og gangarealer

Polyurethan kan installeres i alle rum, også i køkkener og badeværelser! Polyurethan er ikke absorberende, så det er modstandsdygtigt over for vandskader. Polyurethangulve har også gode skridsikre egenskaber, når de anvendes med det rigtige klæbemiddel – perfekt til områder med våde overflader eller meget fodtrafik som f.eks. indgangspartier og gangarealer. Polyurethan fås i mange teksturer, farver og overfladebehandlinger, hvilket gør det nemt at finde noget, der passer til din unikke indretningsstil!