En blog om alverden Virksomhed Frokostordning i København: Forkæl medarbejderne

Frokostordning i København: Forkæl medarbejderne


Frokostordning i København

Der er mange måder at være en god chef på. Nogle roser godt arbejde eller er særligt forstående i pressede perioder. Andre viser det gennem hverdagens små goder. En frokostordning er en af de ting, der virkelig lyser hverdagen op. Hvis du vil belønne dine medarbejdere og vise, at du sætter pris på dem, så er det en frokostordning i København, du skal investere i.

Så vigtig er spisepausen

Spisepausen er helt uundværlig i en arbejdsdag. Det er nemlig her alle i virksomheden kan lade op både fysisk og mentalt. Et gammelt ordsprog siger: ”Uden mad og drikke, duer helten ikke”. Sådan er det også på arbejdspladsen. Uden spisepausen til at lade op, vil resten af dagens arbejde gå sløvt, og det er dårligt for virksomhedens omsætning.

En frokostordning i København serverer sund og lækker mad

Det er langt fra ligegyldigt, hvad du ”lader op” med i pausen. For at få den nødvendige energi til resten af dagen, er det vigtigt at maden er sund og nærende. Dét kan en frokostordning i København hjælpe med. Nordic Catering har en spændende menu klar hver uge, fyldt med friske råvarer af høj kvalitet. Det betyder, at maden både er sund og energirig, men også at den helt sikkert vil få mundvandet til at løbe. Maden laves nemlig af professionelle kokke og helt fra bunden.

En frokostordning gør det nemt at gå på arbejde

Når medarbejderne har en lækker frokostordning at se frem til, bliver det bare nemmere at tage af sted om morgenen. Der er ikke noget særligt at se frem til, hvis madpakken består af kedelige rugbrødsmadder. Hvis der til gengæld er lasagne eller indiske specialiteter på menuen? Ja, så er det en anden sag. Sig farvel til lugtende madpakker, og gør det nemt for dine medarbejdere at tage på arbejde. Så kan I kun glæde jer til, at duften af varm mad breder sig i virksomhedens spisestue.

Få en uforpligtende prøveuge

Er du nysgerrig efter at prøve Nordic Caterings frokostordning i København? Så kan du få en uforpligtende prøveuge. Det er en oplagt mulighed for at se maden an og uden tvivl en win-win for din virksomhed. Uanset hvad I efterfølgende vælger, har I jo lækker, velsmagende mad i en hel uge. Kontakt Nordic Catering, eller læs mere om frokostordningen på deres hjemmeside, hvor du også kan se eksempler på deres menu.