En blog om alverden Helbred Impotens er ikke så ualmindeligt

Impotens er ikke så ualmindeligt


Impotens er ikke så ualmindeligt

Hej bloggen! I dag skal vi tale om impotens. De fleste mænd oplever nogle gange i løbet af livet ikke at kunne performe, som de godt kunne tænke sig, og det er super frustrerende, når det sker. Derfor skal vi i dag tale om, hvad du kan gøre, hvis det sker for dig.

Hvad kan man gøre, hvis man oplever impotens?

Der er mange forskellige årsager til, at en mand kan opleve impotens eller manglende rejsning. Hos Vitalunit fortæller de en masse om dette emne, men også mange andre problemer, som man kan opleve i ens sexliv. Så er du interesseret i dette emne, så bør du klart besøge deres hjemmeside. Jeg har linket til den længere oppe i dette indlæg. For at vide, hvordan du skal komme din impotens til livs, er det vigtigt at finde frem til kernen af problemet. Lad os gennemgå, hvad der kan være, af problemer. Det kan først og fremmest skyldes svage bækkenbundsmuskler. Disse er muskler som både mænd og kvinder skal huske at træne. Det er ikke muskler, som vi bevidst bruger eller træner, så dette skal være noget, man aktivt sætter en insats ind på. Lad os tale om mange af de andre årsager nedenfor.

For hyppige udløsninger

Hvis du har hyppige udløsninger i længere perioder, kan dette dræne din krop for seksuel kraft og dermed føre til impotens. Hos Vitalunit fortæller de, at dette især gælder jo ældre du er, men det gælder også for yngre mennesker. Dette sker simpelthen fordi du er træt, og ikke kan mere. Det er altså ikke en sygdom, men bare din krop, som fortæller dig, at du liiige skal tage en slapper. Tager du forskellig medicin, kan disse føre til impotens. Dette er noget, som du bør nævne for din læge, så han eller hun kan tilpasse din medicin. Det kan også være, at du er stresset. Der er mange ting, som kan forårsage stress. Det kan være, at arbejdet tynger, når du kommer hjem, og derfor er sexlysten dalet. Det kan også være, at du går igennem sorg, skilsmisse eller anden form for brud med partner. Dette kan gøre mange ting ved psyken og selvværet, og i sidste ende være en stor grund til at opleve impotens i den periode. Der er altså mange forskellige grunde til, at du i dit liv, kan opleve impotens. Det er ikke noget, at være bange for, men noget, som du aktivt kan gøre noget ved.

Læs mere her.