En blog om alverden Ejendom Advokat lejeret og lejelov

Advokat lejeret og lejelov


Advokat lejeret og lejelov

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om Advokat lejeret og lejelov. Og nej, det er ikke så tørt som det lyder. Har du brug for rådgivning inden for alle områder i lejeret på et højt niveau, så skal du læse med her på bloggen i dag, hvor du kan blive meget klogere. 

Nilsson-Børresen Advokat indenfor lejeret

Først og fremmest, hvad er lejeret? Lejeret kan som udgangspunkt opdeles i to grupper: boliglejeret og erhvervslejeret. Dette er noget, som Nilsson-Børresen  advokat i lejeret har stor erfaring med. Lejeret er både udlejers rettigheder i forbindelse med lejers misligholdelse og det er naturligvis også lejers rettigheder ved udlejers. Det kan handle om emner som manglende betaling af leje, ødelæggelse af det lejede, manglende vedligeholdelse af det lejede, manglende varsling af lejeforhøjelser, ubegrundede opsigelser, tidsbegrænsede lejemål og istandsættelsesforpligtelsen i forbindelse med afleveringen af det lejede. Der er alle mulige regler mellem lejer og udlejer, og det er man ikke altid selv er klar over. Det er ikke altid, at vi får læst det med småt eller at alle overholder reglerne, men dette kan en advokat komme til livs og hjælpe dig med. Af og til kræver uenighed i et lejeforhold, at tvisten skal indbringes for en domstol, så lad os tale lidt mere om det nedenfor.

Hvis dit forhold skal for en domstol

Om du er lejer eller udlejer, så kan det ske, at dit forhold skal for en domstol. Her hjælper din advokat i lejeret dig selvfølgelig. Og det er ved såvel voldgiftssager som boligretssager. Nilsson-Børresen fører løbende en række sager for både byretten og landsretterne. Det er en super kompliceret proces, så derfor er det godt at hyre en advokat, som har erfaring i lige netop det forhold du har problemer med. I forbindelse med lejeret, kræver retten ikke blot at man (advokaten) kan levere et forståeligt og overbevisende budskab, men den kræver også taktisk forståelse og indsigt hvilket Nilsson-Børresen, som boligadvokat, er eksperter i. Det er ærgeligt, når en bosituation går hen og bliver sur, så det skal det løses. Og det kan denne advokat hjælpe dig med. Du kan læse meget mere inde på deres hjemmeside, om hvem de er, som firma, hvor deres kontor ligger placeret, deres kontaktoplysninger, samt se ansigter på de forskellige advokater, som du kan komme i kontakt med hos dem.

Du kan også læse mere om ejendomsforhold herinde på bloggen – bare se lige her.