En blog om alverden Ejendom Super smart stormflodssikring

Super smart stormflodssikring


Super smart stormflodssikring

Hej alle sammen! Er der nogle af jer, som nogensinde har oplevet problemer med stormflod? I dag skal det handle om stormflodssikring fra FloodFrame. Deres løsning er super smart, og derfor vil jeg gøre alle opmærksom på den, så alle vores huse og sommerhuse kan blive sikret mod vandet. Læs med.

Stormflodssikring med FloodFrame

Fra kun 1000 kroner om måneden kan du nu sikre din bolig mod vandet, som vi får mere og mere af efterhånden. Stormflodssikring er vigtigere end nogensinde, fordi vi får mere og mere kraftig regn i længere perioder. Vejret er ustadigt. Men med denne løsning skræddersyr FloodFrame sikringen til dit hus, så det passer helt præcis til husets størrelse, form, terrasser, beplantning, trapper og andre relevante forhold. Der kan være forhold på grunden, der skal tilpasses – så som buske, der skal flyttes, eller rækværk, der skal forstærkes, og dette gør FloodFrame naturligvis for dig. Når de kommer ud til dig for at se grunden, beregner de alle forhold, og dette vurderes og indgår i det endelige tilbud. Du kan enten betale hele din stormflodssikring på en gang eller også kan du betale 1000 kroner om måneden. Det er en virkelig god ordning, som gør det muligt for alle at få sikring af hus, sommerhus eller anden bolig.

Høje renoveringsomkostninger efter oversvømmelse

Det kan rigtig godt betale sig, at investere i stormflodssikring. Det er nemlig en utrolig stor omkostning at renovere efter oversvømmelse, og huset kan ikke bruges i lang tid efter oversvømmelse. Der er derudover mange forhold at tage stilling til, hvis du ikke har en sikring mod stormflod. Blandt andet falder ejendomsværdien, når dit hus er i risiko for oversvømmelse, og så er der også den følelsesmæssige påvirkning af at få dit hjem og ejendele oversvømmet og at leve med risiko for det. Hvis dit hus bliver oversvømmet skal du tilmed betale for at bo et andet sted imens I renovere huset. Inde på FloodFrame kan du læse meget mere om deres forskellige løsninger alt efter hvilket størrelse hus, du bor i. Du kan også se en video af selve sikringen, og få en fornemmelse af, hvordan den virker i praksis. Det hele er super moderne, og når du først har fået en stormflodssikring gravet ned omkring dit hus, behøver du aldrig mere at bekymre dig. Efter den er brugt, skal den blot have et tjek, for at sikre, at den er uskadt og virker igen.

Læs også mere om ejendom her.