En blog om alverden Ejendom Snerydning gennem Ejendomsservice København

Snerydning gennem Ejendomsservice København


Ejendomsservice København tilbyder snerydning

Benytter I jer af ejendomsservice til jeres ejendom? Det er utrolig vigtigt at holde ejendomme ved lige. Hvis ikke I allerede har det, så kan I få fast ejendomsservice gennem Ejendomsservice København.

Hvad er ejendomsservice København?

Ejendomsservice dækker over alle områder, som hører til vedligeholdelse af en ejendom. Det kan blandt andet være oprydning, reparationer samt meget mere. Ejendomsservice København kan højst sandsynligt også løse dit problem ligesom de har løst en masse andres.

Ren-Agenterne tilbyder ejendomsservice

Det er blandt andet virksomheder som Ren-Agenterne, som tilbyder ejendomsservice i København og på Amager. Det er for alle typer boligforeninger og erhvervsdrivende. Hvis I skal have vedligeholdt en almen eller andelsboligforening, en grund- eller ejerforening eller har en virksomhedsejendom, så kan I trygt kontakte Ren-Agenterne.

Topkvalificerede viceværter

Ren-Agenterne tilbyder at hjælpe med en lang række af forskellige opgaver. Ren-Agenterne har topkvalificerede viceværter, som er parate til at varetage jeres opgaver. De har mange års erfaring og er udstyret med effektive teknikker og moderne værktøjer. De laver både indendørs og udendørs ejendomsservice.

En lang række af ejendomsservice opgaver

Nedenfor listes nogle af de ejendomsservice opgaver, som Ren-Agenternes eksperter udfører.

  • Vedligeholdelse og småreparationer
  • Varmemesterfunktioner
  • Døgnvagt
  • Bortskaffelse af storskrald
  • Udslamning af varmvandsanlæg
  • Gade- og gårdfejning og opsamling af skrald
  • Snerydning og saltning

 

Ren-Agenterne er ikke et rengøringsfirma!

Derfor tilbyder de hverken trappevask, skaktrens eller rengøring. På denne måde kan viceværterne holde fokus på deres vigtigste opgaver nemlig vedligeholdelse og god kontakt med beboerne. Det er et valg, som de har taget for, at kunderne kan modtage den bedste kvalitet og service.

Rengøring i København

Selvom Ren-Agenternes viceværter ikke udfører selve rengøringen, har Ren-Agenterne et seperat team, som udfører rengøring i ejendomme. Hvis der skal vaskes trapper eller hvis der er et fællesareal, som skal rengøres, kan Ren-Agenterne sende et team. Ren-Agenterne kan også sende et team, hvis der skal fjernes grafitti. Det er dog vigtigt, at de kontaktes inden for 24 timer.

Vinter og ejendomsservice

Det er især vigtigt med ejendomsservice om vinteren, hvis der skulle falde sne. I hovedstadsområdet kan vi aldrig være helt sikre på om der vil falde sne. Det kan dog være vigtigt at være forberedt. Ren-Agenterne kan hjælpe dig i de kolde vintermåneder, hvis sneen falder tungt over jeres ejendom. Ren-Agenterne vil komme inden kl 07.00 og rydde sne og salte. De holder gangarealer, kørebaner og parkeringspladser frie for sne. De holder øje med de forskellige vejrkanaler og er derfor altid på forkant.

 

Har du hørt om medicinsk cannabis? Det er ret interessant. Læs mere om det i linket.