En blog om alverden Fritid Klaverstemmer får dit klaver til at spille igen

Klaverstemmer får dit klaver til at spille igen


Klaverstemmer får dit klaver til at spille igen

Hej alle sammen! I dag skal det handle om noget helt andet. Det skal nemlig handle om en dygtig klaverstemmer, som kan hjælpe dig med at få dit klaver eller flygel til at spille helt rent igen. Der kommer rigtig mange gode råd og detaljer, så læs med og lær mere.

Stemning af klaver eller flygel af klaverstemmer

Phil Nice har base i Næstved, men deres klaverstemmer tager faktisk til hele landet for at stemme klaver og flygel. Derfor kan du sagtens kontakte ham, hvis du har brug for, at få dit klaver stemt. Han fortæller, inde på sin hjemmeside, at en standard flygel- og klaverstemning, som er uden reparationer eller omfattende vedligeholdelse, tager fra 1 til 2 timer. Han stemmer til, spiller på klaveret, lytter til noderne og stemmer mere til. Så er der også en mere krævende stemning, hvor instrumentet eksempelvis ikke er blevet stemt i lang tid, og den kan vare op til 3 timer eller længere. Det er ret vigtigt, at et klaver bliver stemt regelmæssigt, så der ikke kommer større ujævnheder i noderne, men hvis dette ikke er blevet gjort kan Phil Nice altid tage udgangspunkt i, hvordan klaveret eller flygelet har det. Det kan også være, at det har brug for en reparation, og dette kan du tale med Phil Nice om, når du kontakter dem.

Priser på klaver- og flygelstemning

Det er forskelligt hvad en klaverstemning koster, ligesom en flygelstemning også koster noget andet. Dette kan Phil Nice klaverstemmer tale med dig om, når du kontakter dem i forhold til dit instrument. Det normale tjek koster 790kroner, og det er det, som tager 1-2 timer. Så er der den udvidede flygel- eller klaverstemning, som er inkl. tilstandstjek. Det er den, som tager op til 3 timer og det tjek koster 1185kroner. Et tilstandstjek af instrumentet koster 320kroner og her kan Phil Nice også give din råd og vejledning til, hvordan du tager dig godt af dit instrument. Hvis du bor langt væk fra Næstved, men stadig gerne vil have hjælp af en klaverstemmer fra Phil Nice, så har de et lille rejsegebyr, som dækker benzin. Som noget nyt, kan du købe deres service på gavekort, som du kan give en bekendt i gave til hvilken som helst anledning. Dette er en super god ting, at give i gave, da det er så vigtigt, at vedligeholde sin klaver og flygel.

Hvis du er mere interesseret, så kan du læse mere på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe. Eller her på bloggen.