En blog om alverden Virksomhed Maskinudlejning fra Aagaard

Maskinudlejning fra Aagaard


Maskinudlejning fra Aagaard

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om maskinudlejning fra Aagaard. Det er en virksomhed, som er eksperter i alle mulige former for maskiner. Store som små. Den ligger i Brande i Midtjylland, så det er let at komme til dem fra hele Jylland samt Fyn. Læs med og lær mere!

Kunden er altid i centrum

Hos Aagaard Maskinudlejning er det allervigtigste, at kunden er i centrum. De vil have, at kunden føler, at de får den bedste service i branchen hos netop Aagaard. Derfor gør de også en dyd ud af ikke at udleje maskiner og materiel, som er nedslidt eller på anden måde forsømt. Deres maskiner bliver ofte udlejet, og derfor er det vigtigt for dem at gennemgå kvaliteten af maskinen hver eneste gang, den har været udlejet samt før den skal afsted igen. Det vil sige, at inden udlejning sættes igang, sørger de for, at kundens maskine er gennemgået og helt i orden. Dette gør, at både du som kunde, samt Aagaard Maskinudlejning, sikrer at der undgåes unødige nedbrud. Det hele handler om øget produktivitet. Du kan se alle de maskiner, som de tilbyder, inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost.

Hvilken opgave står du overfor?

For Aagaard Maskinudlejning er det lige meget om du kommer til dem som privat kunde eller for et erhverv. Du kan leje maskiner til stort set alle opgaver, du måtte stå over for. Det kan være, at du står overfor en have, som du skal omlægge. Måske skal du anlægge ny terrasse i weekenden, eller måske skal der plantes en masse nyt. Det kan også være, at du over for en større anlægsopgave på dit arbejde, men at jeres virksomhed ikke har de rigtige maskiner til jobbet. Du synes måske, at det er spild at købe et stykke materiel, som du kun regner med at skulle bruge én eller to gange. Og dette giver Aagaard Maskinudlejning dig ret i. Derfor udlejer de maskiner til hvad end du måtte stå over for, af udfordringer. De går højt ud i, at man ikke skal kommer forgæves hos dem, så er der en maskine, som de ikke har, så gør de alt, de kan, for at støve den op hos samarbejdspartnere landet over. Dette kan du også læse meget mere om, i deres værdier inde på deres hjemmeside.

Læs meget mere på bloggen lige her.