En blog om alverden Individet Hvordan et arbejdsglæde foredrag kan give dig et bedre resultat på bundlinien

Hvordan et arbejdsglæde foredrag kan give dig et bedre resultat på bundlinienHvis du endnu ikke har prøvet et arbejdsglæde foredrag for dine medarbejdere, så er det på tide. Selvom de er glade i hverdagen, så kan dette være med til at skabe bedre eller endnu bedre resultater på bundlinien, samt gøre dem endnu gladere for deres job og kollegaer. Læs med i dag på bloggen!

Læs med her og lær hvordan et arbejdsglæde foredrag kan give dig et bedre resultat på bundlinien

Jeg er virksomhedsejer, og jeg havde aldrig skænket et arbejdsglæde foredrag en tanke, før min assistent så en reklame for Lars Klingert i et magasin, hun læste. Hun synes, at det lød super spændende, og som om, at vi kunne lære meget af det. Selvom mine medarbejdere trives i hverdagen, så er der nok altid lidt gnidninger på en arbejdsplads, når der skal tages beslutninger, som nogen bare på rette ind efter. Så derfor sagde jeg med det samme ja, og gav hende lov til at undersøge, hvornår vi kunne komme afsted. I sidste uge var vi så til foredrag, og jeg havde taget hele virksomheden på 42 medarbejdere med. Jeg tænkte derfor, at jeg ville skrive dette blogindlæg, for at fortælle jer alle om den helt igennem positive oplevelse vi havde.

Hvorfor bør man tage et foredrag i arbejdsglæde?

Hvis dine medarbejdere virker til at være i dårligt humør på arbejdet, eller måske ikke kommunikerer så godt med hinanden, så kan et arbejdsglæde foredrag være en rigtig god ide. Det kan også være en god ide alligevel, fordi man får så mange forskellige redskaber til at håndtere forskellige situationer bedre. Metoder til selv at have større indflydelse på resultatet af den dårlige dag eller dårlige kommunikation. Lars Klingert lærer dig at opbygget et repertoire af muligheder til ophævelse af underskudsdage, så du ikke tager din dårlige dag med på jobbet. Han lærer dig om fleksible kommunikationsformer inden for de fire adfærdstyper, så de lærer at tale bedre sammen. Dermed opstår der færre misforståelser og altså større og hurtigere success. Så taler han om forståelse for dialogens psykologi, hvor det handler om, at opnå værdifulde resultater – også på den knap så gode dag. Og til sidst om øget tolerance og samarbejdsevner medarbejderne imellem. Med disse redskaber har du langt større mulighed for at få et bedre tal på bundlinien og succes i dit firma.

Læs også mere her, om frokostordning til dit firma. Det kan også højne glæden på arbejdspladsen samt energien, fordi dine medarbejdere får sund og nærende frokost.